2014(e)ko apirilaren 14(a), astelehena

PINTXO BEREZIA (OIHANE, MELKAMU ETA IKER)

                                 
    OSAGAIAK:
  • OGIA
  • OLIBA OLIOA
  • TOMATEA
  • ANTXOA (BAT)
  • GALEPER ARRAUTZAK


       PRESTAKETA:
  1. Ogia xerratan moztu eta gero tostatu.
  2. Bitartean galeper arrautzak egosi (3 minutu eta erdi).
  3. Olio pixka bat ogian isuri.
  4. Tomatea ogian igurtzi.
  5. Galeper arrautzak zuritu eta xerratan moztu.
  6. Galeper arrautzak pintxoan kokatu.
  7. Azkenik antxoa hiru zatitan moztu eta pintxoan kokatu.
   

       NUTRIZIO EZAUGARRIAK:

    Pintxo hau proteinetan oinarrituta dago. Arrautzek  eta antxoek proteinak dituztelako.
                                            

iruzkinik ez:

Argitaratu iruzkina