2014(e)ko apirilaren 15(a), asteartea

PANTUMAKAZKO PINTXOA (Nora G,Ane G,Iñaki A,Oier E)

 OSAGAIAK:                                       

  • Ogia 
  • Gazta
  • Intxaurrak
  • Urdaiazpikoa
  • Olioa
  • Baratxuria
                                           

 PRESTAKETA:

  • Lehenengo moztu  ogia eta tostatu.
  • Tomatea zatitu,eta ogian igurtzi,baratxuria ere ogian igurtzi.
  • Olio pixka bat bota.
  • Urdaiazpiko xerra erdia jarri ogi gainean.
  • Ondoren gazta triangelu moduan moztu eta gainean jarri.
  • Azkenik intxaur bat gainean jarri eta beste batzuk inguruan.


 NUTRIZIO EZAUGARRIAK:
Pintxo hau janda bereziki proteinak eta koipeak hartuko dituzu.



         
 

iruzkinik ez:

Argitaratu iruzkina