
Osagaiak:
- Tostadak
- Antxoak
- Arrautz gogortuak
- Maionesa
Lehenik, tostada jarri.Gero, bi antxoa ixa moduan gainean jarri.
Segidan, arrautz gogorra xerratan moztu eta antxoen gainean bat jarri.
Jarraian, maionesa arrautzaren gainean jarri.
Orduan, antxoa bat jarri eta azken ukitua emateko, arrautzaren punta errailatu eta gainetik bota.
Nutrizio ezaugarriak:
Pintxo hau aberatsa da koipeetan eta proteinetan.
Segidan, arrautz gogorra xerratan moztu eta antxoen gainean bat jarri.
Jarraian, maionesa arrautzaren gainean jarri.
Orduan, antxoa bat jarri eta azken ukitua emateko, arrautzaren punta errailatu eta gainetik bota.
Nutrizio ezaugarriak:
Pintxo hau aberatsa da koipeetan eta proteinetan.
iruzkinik ez:
Argitaratu iruzkina