2014(e)ko apirilaren 15(a), asteartea

HAMAIKETAKO GOZOA (Lau pertsona) Markel, Lide, Eider, Naiara



                                                  


 OSAGAIAK:                                                   TRESNAK:
 -20 Gaileta                                                                 - 4 Molde
 -60g Gurina                                                               - Monteroa
 -4 Jogurta
 -Apaingarriak: eztia,marrubiak...





PRESTAKETA:
- Gailetak txikitu monteroa-rekin
- Gurina berotu urtu arte.
- Nahastu gaileta gurinarekin eta moldetara bota.
- Hozkailuan sartu 5 minutuz.
- Hozkailutik atera eta jogurta bota moldetara.
- Hozkailuan sartu ordu erdiz.
- Hozkailutik atera eta moldea kendu.
- Azkenik,nahi duzun modura apaindu.




 NUTRIZIO EZAUGARRIAK:
- Pintxo hau jatean, karbohidratoak (gailetak), koipea (gurina),
  proteinak ( jogurta), eta apaingarrien arabera nutriente gehiago ere
  eskuratuko dituzu.

iruzkinik ez:

Argitaratu iruzkina